Επιλογή Σελίδας

Το Γυναικολογικό υπερηχογράφημα, πολλές φορές στον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχος ταυτίζεται με το τεστ Παπ στη συνείδηση των γυναικών. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως είναι πολλά περισσότερα.

Πρώτα από όλα, πρόκειται για μια πλήρη, προληπτική φροντίδα της γυναίκας. Η οποία σαφέστατα έχει εξατομικευμένο προφίλ ανάλογα τις ανάγκες και την ηλικία της.

 

Εσείς Ακόμα να Κλείσετε Ραντεβού???

 

Υπερηχογραφικός έλεγχος – Τι περιλαμβάνει

Περιλαμβάνει τεστ Παπ, υπέρηχο μήτρας και ωοθηκών. Έλεγχο σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και HPV. Γυναικολογική εξέταση και εξέταση μαστού. Πραγματοποιείται τρισδιάστατο υπερηχογράφημα πυέλου και Doppler για την έγκαιρη διάγνωση των προβλημάτων της μήτρας και των ωοθηκών. Υπερηχογράφημα και κλινική εξέταση μαστών. Καλλιέργεια κολπικού υγρού και HPV DNA Test, και αν κριθεί απαραίτητο κολποσκόπηση.

Το τεστ Παπανικολάου / Thin Prep, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με το HPV DNA Test (πάντοτε βάσει του ιστορικού κάθε γυναίκας και την ηλικία της) αποτελούν για το γιατρό τα πιο ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αλλαγές στα κύτταρα που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Με την εύρεση των ανώμαλων κυττάρων και τη θεραπεία τους όσο πιο νωρίς γίνουν αντιληπτά, μπορούμε να προλάβουμε τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Το Γυναικολογικό υπερηχογράφημα και το Doppler πραγματοποιούνται για να αποκλειστούν τυχόν ανωμαλίες στη μήτρα και τις ωοθήκες. ( ινομυώματα, πολύποδες, κύστεις, καρκίνος των ωοθηκών). Ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος ολοκληρώνεται με τις απαραίτητες για κάθε γυναίκα αιματολογικές ή βιοχημικές εξετάσεις. Καθώς και ένα εξατομικευμένο Health Plan για τη γυναίκα ώστε να χαίρει άκρας υγείας.

 

Καλέστε Μας Τώρα!!!

 

Κλείνοντας το ραντεβού σας, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να συζητήσετε με το γιατρό σας ό,τι σας απασχολεί. Να έχετε μια εμπεριστατωμένη και υπεύθυνη ενημέρωση και επιπλέον να υπάρχει μια άνεση από την πλευρά σας καθώς ο γιατρός είναι εκεί, μπορείτε να του αναφέρετε χωρίς φόβο και συστολή όποιο πρόβλημα σας ανησυχεί και να λάβετε υποστήριξη και καθοδήγηση.

Μην ξεχνάτε ότι ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος καλύπτει όλο το φάσμα του προσυμπτωματικού ελέγχου και όλες οι εξετάσεις που προβλέπονται πραγματοποιούνται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.

Tip: Ενημερωθείτε σχετικά με την Αντισύλληψη

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ