Επιλογή Σελίδας

Ρομποτική χειρουργική, ο πλέον σύγχρονος και ασφαλής τρόπος για την πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων. Η ρομποτικά υποβοηθούμενη λαπαροσκοπική χειρουργική, γνωστή ευρύτερα και ως ρομποτική χειρουργική.

Η Ρομποτική χειρουργική έρχεται να αλλάξει σημαντικά το τοπίο στις χειρουργικές επεμβάσεις υπερβαίνοντας τους περιορισμούς της παραδοσιακής λαπαροσκοπικής τεχνικής.

Με τη χρήση του ρομποτικού συστήματος Da Vinci, συμβάλλει καθοριστικά στην παροχή σημαντικών υπηρεσιών, καθώς ενισχύει τις δυνατότητες του χειρουργού αφού εξασφαλίζει τρισδιάστατη οπτική, σταθερότητα εικόνας και μεγέθυνση του χειρουργικού πεδίου και παρέχει τη δυνατότητα εξαιρετικά λεπτών χειρισμών.

 

Εσείς Ακόμα να Κλείσετε Ραντεβού???

 

Ο χειρουργός ελέγχει μικροσκοπικά εργαλεία με εντυπωσιακή ακρίβεια και ευελιξία και με αυτό τον τρόπο, χωρίς μεγάλες χειρουργικές τομές, έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ακόμη και σύνθετες χειρουργικές επεμβάσεις με τη χρήση τριών έως πέντε μικρών τομών (10 χιλιοστά) στην κοιλιά.

Για τις περισσότερες γυναίκες στη γυναικολογία προσφέρει πολυάριθμα οφέλη σε σχέση με τη λαπαροτομία για τους παρακάτω λόγους :

Έχει το λιγότερο πόνο, τη μικρότερη απώλεια αίματος, επιτρέπει πιο ασφαλή χειρουργεία και χαμηλότερη πιθανότητα λοίμωξης ή και μετεγχειρητικών επιπλοκών, μικρότερη παραμονή στο νοσοκομείο (συνήθως μία διανυκτέρευση), επισπεύδει την ανάρρωση και την επιστροφή στην εργασία και τέλος εγγυάται άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Στη γυναικολογία προσφέρει επίσης οφέλη και λύσεις σε σημαντικά πεδία, όπως η υπογονιμότητα και η ογκολογία.

Η ακρίβεια των χειρουργικών κινήσεων στη ρομποτική χειρουργική, επιτρέπει επεμβάσεις κοντά σε σημαντικές δομές όπως το ενδομήτριο, οι σάλπιγγες και οι ωοθήκες. Χωρίς να απειλείται η ακεραιότητά τους. Παράλληλα, η συρραφή και η αποκατάσταση των δομών γίνεται με καλύτερη ανατομική σχέση, γεγονός που συμβάλλει στη διόρθωση προβλημάτων υπογονιμότητας.

Επιπλέον, στην ογκολογία, η σταθερότητα κινήσεων που προσφέρει η εργονομία των εργαλείων της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής, διασφαλίζει την ασφάλεια του ογκολογικού αποτελέσματος.

 

Καλέστε Μας Τώρα!!!

 

Πιο συγκεκριμένα κοινές γυναικολογικές παθήσεις αφορούν σε :

-Δυσλειτουργικές αιμορραγίες της μήτρας

-Ινομυώματα

-Γυναικολογικό καρκίνο

-Ενδομητρίωση

-Πρόπτωση πυελικών οργάνων

Συμπερασματικά, θα λέγαμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικολογικών επεμβάσεων, είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με τη ρομποτική χειρουργική.

Tip: Ενημερωθείτε σχετικά με την Λαπαροσκοπική Χειρουργική

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ