Επιλογή Σελίδας

Μαιευτικές Υπηρεσίες

Εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF)

Εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF)

Η Εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στον άνθρωπο, που ξεκίνησε για πρώτη φορά να εφαρμόζεται με επιτυχία το 1978.

Kαισαρική τομή

Kαισαρική τομή

Ανάγκη για Kαισαρική τομή προκύπτει στην περίπτωση που ο γιατρός κρίνει ότι ελλοχεύει οποιοσδήποτε κίνδυνος ή υπάρχει έστω και η ελάχιστη υποψία ότι κάτι μπορεί να μην εξελιχθεί σωστά κατά τη διάρκεια του τοκετού για τη μητέρα ή το παιδί. Τότε η καισαρική τομή κρίνεται απαραίτητη και μάλιστα επιβεβλημένη!

Φυσιολογικός τοκετός

Φυσιολογικός τοκετός

Φυσιολογικός τοκετός – Βαίνοντας προς το τέλος, άρα την ολοκλήρωση της εγκυμοσύνης, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το κορυφαίο στάδιο του τοκετού.

Πολύδυμη κύηση

Πολύδυμη κύηση

Πολύδυμη κύηση είναι η περίπτωση στην οποία συνυπάρχουν περισσότερα από ένα έμβρυα. Είναι γεγονός ότι οι πολύδυμες κυήσεις έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Κύηση υψηλού κινδύνου

Κύηση υψηλού κινδύνου

Κύηση Υψηλού Κινδύνου – Η έγκυος πρέπει να παρακολουθείται με πιο συχνές ιατρικές επισκέψεις στο γυναικολόγο της αλλά ενδεχομένως και σε άλλους γιατρούς.

Παρακολούθηση εγκυμοσύνης

Παρακολούθηση εγκυμοσύνης

Παρακολούθηση Εγκυμοσύνης – Ανάλογα με το στάδιο της κύησης, εξετάζουμε διάφορες παραμέτρους της & εστιάζουμε στην υγεία της μητέρας και του εμβρύου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ