Επιλογή Σελίδας

Κλασσική Χειρουργική γυναικολογία, στην «ΚΥΗΣΙΣ» θα βρείτε πλήρη και ολοκληρωμένη παροχή σύγχρονων χειρουργικών υπηρεσιών, προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάθε πρόβλημα με τη σωστή και υπεύθυνη, επιστημονική φροντίδα.

Κλασσική Χειρουργική γυναικολογία, οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι ακόλουθες:

Ινομυώματα

Κύστες ωοθηκών

Ενδομητρίωση

Πολύποδες

Γυναικολογική ογκολογία

Λαπαροσκοπική χειρουργική (διαγνωστική και επεμβατική)

Ουρογυναικολογία (Διόρθωση ακράτειας ούρων)

Χειρουργικές παθήσεις μαστού

Αφαίρεση καλοήθων όγκων

Καρκίνος μαστού-μαστεκτομή

 

Εσείς Ακόμα να Κλείσετε Ραντεβού???

 

Η οριστική διάγνωση και θεραπεία γίνεται με την διεξαγωγή χειρουργικής επέμβασης. Καθώς και την επιβεβαίωση αυτής με την ιστολογική εξέταση.

Η εφαρμογή νέων τεχνικών και μέσων σε συνδυασμό με την εξέλιξη της γυναικολογίας, στοχεύουν στην κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της γυναίκας. Έτσι, στις μέρες μας σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές, δίνουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί. Από το πιο απλό ως το πιο σύνθετο.

Αυτές οι σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές και μέθοδοι επιτρέπουν τη διεξαγωγή μεγάλων και ριζικών επεμβάσεων. Με τρόπο που επιτρέπει στην ασθενή να αποφύγει τις πολυήμερες νοσηλείες. Τις μακροχρόνιες αναρρώσεις και αποκαταστάσεις που οφείλονταν στο παρελθόν σε πολυτραυματικές επεμβάσεις, ταλαιπωρούσαν σημαντικά τις γυναίκες και -ευτυχώς – έχουν πια εκλείψει.

Μετά την επέμβαση μην περιμένετε να δείτε άσχημες ουλές. Αλλά διακριτικές τομές, που επουλώνονται σύντομα και δεν αλλοιώνουν την εικόνα του γυναικείου σώματος.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του είδους των επεμβάσεων είναι : η ελαχιστοποίηση του μετεγχειρητικού πόνου και της αναλγητικής αγωγής, το καλύτερο οπτικά αποτέλεσμα, η σύντομη παραμονή στο θεραπευτήριο και φυσικά η γρήγορη επάνοδος της γυναίκας στις δραστηριότητες μιας «γεμάτης» καθημερινής ζωής.

 

Καλέστε Μας Τώρα!!!

 

Στο ιατρείο μας, κάθε ασθενής αποτελεί ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση. Καθώς κάθε τεχνική δεν αποτελεί απαραίτητα την κατάλληλη λύση για κάθε πρόβλημα, εξατομικεύεται το είδος της θεραπείας και προσαρμόζεται σε κάθε γυναίκα χωριστά.

Η εμπειρία στη χρήση ενδοσκοπικών τεχνικών, η άρτια εκπαίδευση και τα τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στις γυναίκες κάθε ηλικίας και να εφαρμόσουμε την πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Tip: Ενημερωθείτε σχετικά με την Ενδομητρίωση

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ