Gjinekologji kirurgjikale klasike…..   KIYSYS do të gjeni një furnizim të plotë dhe të plotë të shërbimeve të azhurnuara kirurgjikale për të trajtuar çdo problem me kujdesin e duhur dhe të përgjegjshëm shkencor.

Në mënyrë më të detajuar, shërbimet e ofruara janë:

Fibroids
Kist vezore
Endometrioza
Polyps
Onkologjia gjinekologjike
Laparoskopike
Kirurgjikale (diagnostikuese dhe invazive)
Urogynekologjia (Korrigjimi i mosmbajtjes së urinës)
Kirurgjia e gjirit
Largimi i tumoreve beninje
Kanceri i gjirit-mastektomia

Diagnostifikimi dhe trajtimi përfundimtar bëhet me anë të operacionit dhe konfirmimit me anë të ekzaminimit histologjik.
Zbatimi i teknikave dhe mjeteve të reja të kombinuara me evolucionin e gjinekologjisë synon plotësimin e nevojave moderne të grave. Kështu, teknikat moderne kirurgjikale sot ofrojnë një zgjidhje për çdo problem që mund të lindë, nga më i thjeshti tek më i ndërlikuari.

Këto teknika dhe metoda moderne kirurgjikale lejojnë që operacionet e mëdha dhe radikale të kryhen në një mënyrë që lejon pacientin të shmangë spitalizimet afatgjata, rikuperimet afatgjata dhe dëmtimet e shkaktuara më parë nga traumatike, katastrofike dhe dëmtimet serioze. u zhduk.

Pas operacionit ata nuk presin të shohin plagë të shëmtuara, por copa të holla që shpejt shërohen dhe nuk ndryshojnë imazhin e trupit të femrës.

Përfitimet e këtij lloji të operacionit janë minimizimi i dhimbjeve pas operacionit dhe trajtimi analgjezik, efekti më i mirë vizual, qëndrimi i shkurtër në klinikë dhe sigurisht kthimi i shpejtë i gruas në aktivitetet e një jete të përditshme të plotë.
Në praktikë, çdo pacient është një rast i veçantë. Meqenëse secila teknikë nuk është domosdoshmërisht zgjidhja e duhur për secilin problem, lloji i trajtimit individualizohet dhe përshtatet për secilën grua individualisht.

Përvoja në përdorimin e teknikave endoskopike, trajnimeve moderne dhe mjeteve teknike moderne na lejon të adresojmë me përgjegjësi çdo problem që mund të shfaqet tek gratë e të gjitha moshave dhe të zbatojmë zgjidhjen më të përshtatshme

Gjinekologji kirurgjikale klasike

 

Εσείς Ακόμα να Κλείσετε Ραντεβού?

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ