Επιλογή Σελίδας

Τα μωρά του Νοέμβρη θα ξεχωρίσουν, λέει μια έρευνα που στηρίχθηκε στα πλεονεκτήματα των γεννήσεων το φθινόπωρο.

Ο Νοέμβρης είναι ο ωραιότερος μήνας του φθινοπώρου.

Τριγύρω η φύση γεμάτη φύλλα, στου κόσμου τις αποχρώσεις, ο καιρός δροσίζει και ξεκινούν εντατικά οι βροχές. Τα καταστήματα γεμίζουν με φρούτα εποχής όπως τα μανταρίνια και τα ρόδια, μυρωδάτα κι ευλογημένα, Κι οι κολοκύθες.έχουν σαφώς την τιμητική τους!

Το πορτοκαλί χρώμα, το χρώμα της χαράς, της ζωντάνιας, της αρμονίας, πρωταγωνιστεί παντού!

 

Εσείς Ακόμα να Κλείσετε Ραντεβού???

 

Τι σηματοδοτεί όμως ο Νοέμβρης για όλα εκείνα τα μωρά που γεννιούνται μέσα στον μήνα αυτό; Πάμε να δούμε αναλυτικά κάποιες παρατηρήσεις που έγιναν, μετά από επιστημονικές έρευνες και καταγράφηκαν πλέον ως σημαντικές πιθανότητες.

Τα μωρά του Νοέμβρη ζουν πολλά χρόνια. Έρευνες του Πανεπιστημίου του Chicago, έδειξαν ότι τα μωρά που γεννιούνται το φθινόπωρο τείνουν να ζουν περισσότερα χρόνια. Αυτό συγκριτικά με τα παιδιά που γεννιούνται το Μάρτιο, τον Μάιο ή τον Ιούλιο.

Είναι παιδιά του Αγίου Βαλεντίνου, κατά πάσα πιθανότητα, καθώς είναι παιδιά που έχουν συλληφθεί την ημέρα των ερωτευμένων. Ερευνητές στο Ηνωμένο Βασίλειο απέδειξαν ότι η σύλληψη των μωρών που γεννιούνται τον Νοέμβρη έγινε την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου ή μια εβδομάδα μετά.

Ακόμη, ποια άλλα χαρακτηριστικά έχουν πολλές πιθανότητες να παρουσιάζουν;

Τα παιδιά που γεννιούνται αυτό το μήνα, τείνουν να γράφουν με το αριστερό χέρι. Έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά κατάθλιψης σε σχέση με τα παιδιά που γεννιούνται την άνοιξη. Όπως και άλλα μωρά του φθινοπώρου, έτσι και αυτά είναι προορισμένα να τους αρέσει ο αθλητισμός και να έχουν σημαντικές επιτυχίες, σε όποιο άθλημα κι αν επιλέξουν να αφοσιωθούν.

 

Καλέστε Μας Τώρα!!!

 

Το γενέθλιο λουλούδι τους είναι το χρυσάνθεμο και η γενέθλια πέτρα τους είναι το τοπάζι και ο κιτρίνης, ο λίθος της χαράς και της επιτυχίας!

Είναι γεννημένα να ξεχωρίσουν και να διακριθούν!

Και συν τοις άλλοις, είναι τα μωρά που φέρνουν τη χαρά της προετοιμασίας των γιορτών. Τη θαλπωρή, την προ Χριστουγεννιάτικη ευτυχία στους ανυπόμονους γονείς τους, που τα προσμένουν με αγωνία ως το πιο σπουδαίο δώρο!

Τα μωράκια του Νοέμβρη είναι όντως ξεχωριστά!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ