Επιλογή Σελίδας

Εάν μπήκατε σε σκέψεις καλοκαιριάτικα, προωθώντας την ιδέα για μια δεύτερη εγκυμοσύνη, τότε ο Ιούλιος φαίνεται να είναι ο ιδανικότερος μήνας.  Προγραμματίστε το, λοιπόν, να ξεκινήσετε τη διαδικασία, ώστε να κάνετε ένα ακόμη παιδάκι, χαρίζοντας έτσι ένα αδερφάκι στο πρωτότοκό σας,!

Πέρα από το γεγονός ότι το καλοκαίρι όλα μοιάζουν φωτεινά και ξέγνοιαστα, η λίμπιντό σας απογειώνεται. Αισθάνεστε πιο επιθυμητή και πιο ελεύθερη. Επιπλέον, (μετά από έρευνες) έχει παρατηρηθεί πως το ανδρικό σπέρμα εμφανίζει περισσότερη «κινητικότητα» τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

 

Εσείς Ακόμα να Κλείσετε Ραντεβού???

 

Το καλοκαίρι το σπερματοζωάριο έχει τη δυνατότητα να «κολυμπήσει» μέσα από τον τράχηλο της μήτρας για να συναντήσει το ωάριο της γυναίκας πιο δυναμικά. Συστήθηκε λοιπόν, στους υποψήφιους γονείς που συμμετείχαν σε έρευνα του Πανεπιστημίου της Πάρμας στην Ιταλία, πως η καλύτερη εποχή του χρόνου για τη σύλληψη ενός μωρού είναι οι θερινοί μήνες και δη ο Ιούλιος, καθώς βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού.

Αν και οι ακριβείς αιτίες δεν έχουν ακόμη τεκμηριωθεί, οι ειδικοί έχουν παρατηρήσει ότι η θερμότητα προάγει σημαντικά την τεκνοποίηση.

Οι επιστήμονες (πηγή : δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Μail»), θεωρούν πως το «φορτίο» του σπέρματος είναι υψηλότερο το χειμώνα. Έχουν παρατηρηθεί επιπρόσθετα σημαντικές διακυμάνσεις στα επίπεδα διάφορων ορμονών, όπως η τεστοστερόνη.

Φαίνεται πως στην κινητικότητα του σπέρματος ο ήλιος βάζει το …χέρι του συνεπικουρώντας. Εφόσον σχετίζεται και με την παραγωγή της βιταμίνης D, είναι γεγονός πως το καλοκαίρι οι υποψήφιοι γονείς έχουν έτσι κι αλλιώς μειώσει τις υποχρεώσεις τους στη δουλειά. Καθώς παίρνουν τις άδειες τους είναι πιο χαλαροί και αποφορτισμένοι. Άρα και με μεγαλύτερες πιθανότητες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη, αν υποτεθεί πως με λιγότερη δουλειά έχουν και λιγότερο στρες!

 

Καλέστε Μας Τώρα!!!

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, η καλύτερη στιγμή για να προχωρήσει ένα ζευγάρι στην απόκτηση ενός μωρού ή ένα ακόμη παιδί, είναι τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Η κινητικότητα του σπέρματος είναι σημαντικά υψηλότερη σε σχέση π.χ. με τον Ιανουάριο.

Εννοείται πως στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα προγραμματίζουμε, ειδικά όταν πρόκειται για μια εγκυμοσύνη. Έστω κι αν είναι το απόλυτα επιθυμητό. Όμως ο Ιούλιος σίγουρα φαντάζει από κάθε άποψη, ο ιδανικότερος μήνας για να κάνετε μια προσπάθεια.

Εσείς τι λέτε επ’ αυτού;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ