Επιλογή Σελίδας

2023 ευχές….Τόσες  να σας στείλω για τη νέα χρονιά που ανατέλλει;

Στα τόσα χρόνια που αξιώνομαι να φέρνω, μαζί με τις μητέρες που παρακολουθώ, παιδιά στον κόσμο, δεν έχω βιώσει μεγαλύτερο συναίσθημα, μεγαλύτερη συγκίνηση από τη στιγμή που ακούγεται για πρώτη φορά το κλάμα ενός μωρού!

Και κάθε φορά, είναι ακριβώς το ίδιο, σαν να το ζω πρώτη μου φορά!

 

Εσείς Ακόμα να Κλείσετε Ραντεβού???

 

Άλλος ένας χρόνος μας αφήνει σήμερα, τον διαδέχεται ένας καινούργιος, φορτωμένος όνειρα, ελπίδες, προσδοκίες και ευχές βγαλμένες από την καρδιά!

Σε πολλά σπίτια θα είναι ξεχωριστή αυτή η Πρωτοχρονιά. Για πολλά παιδάκια θα είναι η πρώτη που θα ζήσουν ως νεογέννητα στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων και κάποια άλλα ίσως να γεννηθούν κι απόψε.Θα φτάσουν στους γονείς τους ως το καλύτερο, το πιο ονειρεμένο δώρο, με το έμπα της νέας χρονιάς!

Καλώς να ορίσουν στον κόσμο μας, να χουν τα ματάκια τους πάντα χαρά και φως! Να τα χαίρονται οι γονείς τους, να τα δουν να μεγαλώνουν με υγεία, να τα καμαρώνουν καθώς θ’ ανθίζουν, μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο!

Αντί κάποιου συμβουλευτικού θέματος, θα ήθελα σήμερα να σας στείλω ευχές! Ευχές ουσιαστικές μέσα από την καρδιά ενός γιατρού βγαλμένες, για όλους εσάς και για τα παιδάκια σας!

Είθε η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό, ειρήνη, αγάπη και ευημερία, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας.

Είθε όλα τα παιδιά του κόσμου να’ ναι ευτυχισμένα, να μην τους λείπει τίποτε. Να έχουν γονείς που να τα φροντίζουν όσο μπορούν, να τα προσέχουν, να τα αγαπούν πιο πολύ από καθετί.

Είθε οι γονείς να έχουν δύναμη, κουράγιο, υπομονή και κατανόηση. Να μεγαλώσουν ισορροπημένα παιδιά, με αυτοπεποίθηση, με αρχές κι αξίες σε μια δύσκολη σημερινή πραγματικότητα.

 

Καλέστε Μας Τώρα!!!

 

Είθε και μεις οι γιατροί να συνεχίσουμε το λειτούργημά μας με προσήλωση. Να έχουμε φώτιση, κατάρτιση, ἐπιστημοσύνη και πολλή αγάπη για τη δουλειά μας και τους ανθρώπους. Να έχουμε υπομονή, δύναμη και να μαστε αποτελεσματικοί, γιατί αυτό περιμένουν οι γονείς από εμάς, οι ασθενείς μας, οι οικογένειες των ανθρώπων που κουράρουμε. Στηρίζονται σε μας και μας υπολογίζουν για το καθετί!

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, ό,τι ονειρεύεστε να γίνει πραγματικότητα, ένα ελπιδοφόρο και ευτυχές έτος…2020 ευχές από το γιατρό σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ