Kurrikula vitale

Dr. Spyridon D. Kapelis

Mjek obsteter – gjinekolog

Spyridon Kapellis lindi në Maroussi, Attica, më 27/11/1981. Ai u rrit në Voula, ku jeton deri sot, duke mbaruar shkollën e lartë i zonës.

Gjithmonë duke ndjekur filozofinë e jetës mesime pa mbarim, zgjedhja e tij për të ndjekur Shkencën Mjekësore nuk ishte e rastësishme, pasi përmes një seri rrethanash dhe ngjarjesh shëndetësore që ndodhën në mjedisin e tij të ngushtë familjar, mjeku u dallua që në një moshë shumë të re prirjen dhe qëllimin e tij të ndihmojë njerëzit e tij të lehtësojë dhimbjet, të mbështesë dhe mbështesë ata që kanë nevojë për ndihmë mjekësore dhe përcjellje, dhe të jenë prezent tek ata në nevojë në çdo kohë, çdo minutë, në çdo kohë vështirësi, sado e vështirë të jetë!

Për këtë arsye, në vitet e vështira të krizës që ka goditur të gjithë sektorët e produktivitetit, vendi ynë ka zgjedhur të mbetet një asistent për pacientët e tij në mënyrë që të vazhdojë t’i ndihmojë ata duke siguruar shërbimet e tyre.

Studim

Në vitin 2000 ai u pranua në Departamentin e Shkencave të Shëndetit të Universitetit të Thesalisë përmes Ekzaminimeve Pan-Hellenic, ku u diplomua me sukses në 2006 me një diplomë në Mjekësi.
Që në moshë shumë të re, ai u zgjodh nga profesorët e tij, shkencëtarët e njohur, për të marrë pjesë në punën e përditshme, të përditshme, dhe kirurgjitë në Klinikën e Kirurgjisë dhe Gjinekologjisë së Spitalit Universitar Larissa.

Ai rrëfen se zgjodhi gjinekologjik për specialitete nga të tjera, pas një incidenti që e shënoi pasi vendimi ishte marrë në vitin e tij të 6 të mjekësisë. Mësues-mësuesi i tij zgjodhi ta ndihmonte atë në një Cezare të vështirë. Vëzhgimi i tij sillte fëmijën në botë dhe duke parë vetë jetën të rritet, ai nuk kishte nevojë për asgjë më shumë, ai e dinte në atë kohë se kjo dhe asgjë tjetër nuk do të ndiqte në jetën e tij të mëvonshme!

Ai shërbeu shërbimin e tij ushtarak, me trajnime të specializuara mjekësore dhe ndihmën e parë në situata luftarake. Ai e përfundoi shfrytëzimin e tij në Lesvos, nga i cili është më origjin , veçanërisht, në VIGN Mytilene, me përvojë të gjerë në strukturat shëndetësore të decentralizuara të ishullit. Ai flet rrjedhshëm anglisht dhe ka një diplomë bachelor në shkencën e kompjuterave.

Ai ka punuar me mjekë drejtues së pari në Klinikën e Kirurgjisë në Spitalin NANAP METAXAS dhe më pas në Klinikën Gjinekologjike të të njëjtit Spital. më pas punoi me Klinikën Gjinekologjike-Obstetrike GNM. Elena Venizelou dhe Klinika e dytë e Kirurgjisë Asklepieion Voula.

Përvojë

Gjatë Olimpiadës në vendin tonë, ai ka punuar në fushën e ofrimit të programeve specifike të fitnesit për atletët me një histori të problemeve shëndetësore.
Gjithashtu ka punuar me dermatologë dhe një qendër spa në estetikë-mikro-ndërhyrje (lazer, mesoterapi etj.), Ndërsa ka punuar me Athina Med Spa dhe MediPrinou.

Ai gjithashtu mori pjesë si luftëtar në kampionatet lokale amatore (futboll, basketboll, not, etj.) Dhe punoi me kompani të sigurimeve (EOS, GJENERALE UNION, TRUST, ASPIS) si specialist. Ka punuar edhe si asistent i drejtorit të spitali privat ‘errikos dinan’. George Alexiou.

Deri më tani ai ka marrë pjesë në konferenca të shumta si në Greqi ashtu edhe jashtë saj, duke marrë pjesë në punëtori dhe punëtori.

Bashkëpunon me të gjitha spitalet kryesore private REA, MITERA, GAIA, LETO, IASO dhe më shumë.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ