Shërbimet kirurgjikale

Abrazioni Diagnostik

Abrazioni Diagnostik

Abrazioni Diagnostik.... endometrik, për qëllime diagnostikuese ose terapeutike, është një procedurë invazive në të cilën indet hiqen nga pjesa e brendshme e mitrës duke përdorur mjete të posaçme kirurgjikale. Cilat janë indikacionet për një gërvishtje: Menoragjia...

Ndaloni shtatzëninë

Ndaloni shtatzëninë

Ndaloni shtatzëninë....  Ka shumë arsye që mund të çojnë një grua që po planifikon të përfundojë shtatzëninë. Kur një grua zbulon se është shtatzënë dhe vendos që nuk dëshiron të vazhdojë shtatzëninë, këshillohet që menjëherë të konsultoheni me një gjinekolog. Ai do...

Kirurgji robotike: sistemi da Vinci

Kirurgji robotike: sistemi da Vinci

Mënyra më moderne dhe e sigurt e operacionit është operacioni laparoskopik i asistuar nga robotik, i njohur më mirë si kirurgji robotike. Kirurgjia robotike do të ndryshojë në mënyrë dramatike peizazhin e kirurgjisë përtej kufizimeve të teknikës tradicionale...

Kirurgji laparoskopike

Kirurgji laparoskopike

Kirurgji laparoskopike.....   është një metodë moderne e ndërhyrjes minimale në trupin e gruas paciente, e cila na mundëson që të operojmë organet e brendshme të trupit të njeriut përmes vrimave të vogla, pa prerje të mëdha kirurgjikale. Këto janë detyra pothuajse pa...

Gjinekologji kirurgjikale klasike

Gjinekologji kirurgjikale klasike

Gjinekologji kirurgjikale klasike.....   KIYSYS do të gjeni një furnizim të plotë dhe të plotë të shërbimeve të azhurnuara kirurgjikale për të trajtuar çdo problem me kujdesin e duhur dhe të përgjegjshëm shkencor. Në mënyrë më të detajuar, shërbimet e ofruara janë:...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ