HPV – Lythat – Pap test – Kolposkopi

HPV – Lythat – Pap test – Kolposkopi

HPV….  i papillomavirusit njerëzor është i zakonshëm tek gratë. Zakonisht përsëritet me kohën. Sidoqoftë, nëse shfaqet infeksion kronik, një grup i HPV-ve të quajtura me rrezik të lartë dhe kancerogjen do të zhvillojë lezione prekanceroze që më vonë zhvillohen...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ