Ekzaminimi me ultratinguj

Ekzaminimi me ultratinguj

Kontrolli i ultrazërit Shumë herë kontrolli vjetor gjinekologjik identifikohet me Pap-testin në vetëdijen e grave, por nuk duhet të harrojmë se është shumë më tepër. Ekzaminimi me ultratinguj….  Para së gjithash, është një kujdes i plotë, parandalues i gruas, e...
HPV – Lythat – Pap test – Kolposkopi

HPV – Lythat – Pap test – Kolposkopi

HPV….  i papillomavirusit njerëzor është i zakonshëm tek gratë. Zakonisht përsëritet me kohën. Sidoqoftë, nëse shfaqet infeksion kronik, një grup i HPV-ve të quajtura me rrezik të lartë dhe kancerogjen do të zhvillojë lezione prekanceroze që më vonë zhvillohen...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ