Seksioni cezarian

Seksioni cezarian

Seksioni cezarian….   Nëse mjeku mendon se ekziston ndonjë rrezik ose ekziston edhe dyshimi më i vogël se diçka mund të mos funksionojë siç duhet gjatë lindjes së fëmijës për nënën ose fëmijën, atëherë një seksion cezarian është i nevojshëm dhe madje i...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ