Kirurgji robotike: sistemi da Vinci

Kirurgji robotike: sistemi da Vinci

Mënyra më moderne dhe e sigurt e operacionit është operacioni laparoskopik i asistuar nga robotik, i njohur më mirë si kirurgji robotike. Kirurgjia robotike do të ndryshojë në mënyrë dramatike peizazhin e kirurgjisë përtej kufizimeve të teknikës tradicionale...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ