Obsteter Gjinekolog Athine

Dr. Spyridon Kapelis

Pse të na besoni?

Për eksperiencën e madhë
Per përqindjen zero të Komplikimeve
Për afrimin njerëzore

Interesohem për ty!

Mjeku

Gjithmonë duke ndjekur filozofinë e jetës mesime pa mbarim, zgjedhja e tij për të ndjekur Shkencën Mjekësore nuk ishte e rastësishme, pasi përmes një seri rrethanash dhe ngjarjesh shëndetësore që ndodhën në mjedisin e tij të ngushtë familjar, mjeku u dallua që në një moshë shumë të re prirjen dhe qëllimin e tij të ndihmojë njerëzit e tij të lehtësojë dhimbjet, të mbështesë dhe mbështesë ata që kanë nevojë për ndihmë mjekësore dhe përcjellje, dhe të jenë prezent tek ata në nevojë në çdo kohë, çdo minutë, në çdo kohë vështirësi, sado e vështirë të jetë!

Dr. Kapelis Spyridon – Obsteter gjinekolog Athine

Ekspertizë

Shërbimet

Shërbime Gjinekologjike

Shërbimet e Mamisë

Shërbimet Kirurgjikale

Zyra jonë

Ambjenti i zyres tonë janë formuar në atë mënyrë që frymëzojnë pacientët tanë paqen dhe sigurinë që u duhen.

Në këto zona, stafi ynë ju siguron shërbime të personalizuara, me cilësi të lartë, duke synuar gjithnjë më të mirën për shëndetin tuaj.

Obsteter gjinekolog Athine
Obsteter gjinekolog Athine
Obsteter gjinekolog Athine
Obsteter gjinekolog Athine
Obsteter gjinekolog Athine
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ