Ndaloni shtatzëninë

Ndaloni shtatzëninë

Ndaloni shtatzëninë….  Ka shumë arsye që mund të çojnë një grua që po planifikon të përfundojë shtatzëninë. Kur një grua zbulon se është shtatzënë dhe vendos që nuk dëshiron të vazhdojë shtatzëninë, këshillohet që menjëherë të konsultoheni me një gjinekolog. Ai...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ