Monitorim shtatzënë

Monitorim shtatzënë

Monitorim shtatzënë….   Në varësi të fazës së shtatzënisë, ne konsiderojmë parametra të ndryshëm të shtatëzanisë dhe i kushtojmë vëmendje të madhe shëndetit të nënës dhe fetusit. Prandaj gjatë periudhës 9-mujore të shtatëzanisë, bëhen disa ekzaminime dhe...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ