Kontracepcioni

Kontracepcioni

Kontracepcioni, i njohur gjithashtu si kontrolli i lindjes, i referohet metodave ose pajisjeve të përdorura për të parandaluar shtatzëninë. Planifikimi, administrimi dhe përdorimi i kontracepsionit quhen planifikim i seksit familjar. Seksi i sigurt, siç është...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ