Këshillë për ushqyerjen me gji

Këshillë për ushqyerjen me gji

Këshillë për ushqyerjen me gji….  Ushqyerja me gji është vazhdimi dhe përfundimi i lidhjes kohezive midis nënës së një foshnje që ka filluar nga ngjizja dhe zhvillimi në barkun e nënës. Në thelb, kjo është një e drejtë themelore si e nënës ashtu edhe e fëmijës,...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ